“Gündelik Hayat, İletişim ve Yemek Kültürü” Adlı Konferans Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) “Gündelik Hayat, İletişim ve Yemek Kültürü” adlı konferans düzenlendi.

 

SCÜ İletişim Fakültesi tarafından İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Toksarı, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Demirbağ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Konferansta bir dizi sunum gerçekleştirildi. SCÜ İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gültekin Akçay, “İletişim ve Gündelik Hayatın Vazgeçilmezi Yemek Kültürü”, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Eğitimi Ana Bilim Dalı ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Eken, “Sindirilebilir Sanat” sunumlarını gerçekleştirirken; İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ “Reklamlarla Yaratılan Yemek Kültürü”, İletişim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Özgür İpek “Sinemada Yemeklerle Sınıf Anlatısı”, İletişim Fakültesi Arş. Gör. Yusufcan Karaoğlu ise “Hazır Gıdalarla Sanatsal Bir Mücadele Biçimi Olarak Yıkıcı Reklamlar, Neden, Nasıl, Nerede?” konularında sunumlarını gerçekleştirdi.

 

Konferans, öğrenci ve katılımcıların sordukları soruların cevaplandırılması ile sona erdi.